RKEDO 4: Uit vorm
142
post-template-default,single,single-post,postid-142,single-format-standard,bridge-core-2.3.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Je bent zo goed als je laatste wedstrijd, een oneliner waarvan ik vannacht ongetwijfeld gillend van wakker was geworden als ik niet naar Café d’Ontmoeting was geweest. Bier heelt alle wonden.

,,Sorry jongens ik ben uit vorm”. Ik had het na de wedstrijd gewoon kunnen zeggen, Het is een makkelijk excuus om je eigen falen te verdoezelen en je komt er nog mee weg ook. Van Persie is ook niet in de vorm waar Van Gaal op had gehoopt en die jongen doet toch echt zijn best. En mijn best doe ik zeker voor RKEDO 4, ik heb zaterdagavond zelfs geen druppel alcohol gedronken zodat ik gisteren topfit om 9.30 uur aan de aftrap stond. De start was dan al veelbelovend. Ik krijg de bal al in de eerste minuut op het middenveld, heb in een flits oogcontact met Wesley die mij begrijpt en mijn geweldige pass bekroont met de openingstreffer. Een bliksemstart. Dit wordt mijn wedstrijd, dat kan niet anders.

Met de rust staan we 1-3 achter en de schuld van de tweede treffer van Victoria O. werd niet geheel onterecht in mijn schoenen geschoven. De Obdammers waren beter maar daarom hoeven we nog niet van ze te verliezen. 1-3 is nog geen onoverbrugbare stand. De tweede helft gaan we dat gewoon goedmaken. In de laatste vier wedstrijden hadden we negen punten gehaald dus waarom zou het niet kunnen. Vol vertrouwen gingen we het veld weer op. Weer krijg ik de bal in de eerste minuut op het middenveld. Weer kijk ik naar Wesley. De briljante pass waaruit hij de aansluitingstreffer zou scoren blijft echter uit. Een hard blok van een Victoriaan staat aan de basis van de 1-4, wedstrijd gespeeld. In de vierenveertig lange minuten die volgde kwam er geen knappe bal meer van mijn voeten.